Varaa liput näytökseen Vatikaani

Vatikaani

Näet Vatikaanin, Sikstuksen kappelin ja Pietarinkirkon Roomassa. Vältät kaikki pitkät jonot. Osta liput opastetuille kiertokäynneille Vatikaaniin täällä!

Vatikaani
 
Vatikaanin aamukierros

Vatikaanin aamukierros

4.3
(36)

Osta liput Vatikaanin aamukierrokselle ja varmista paikkasi tälle suositulle retkelle! Käy Vatikaanin museoissa, Sikstuksen kappelissa ja Pietarinkirkossa. Varaa paikkasi jo kotona ja vältä jonot Vatikaanissa!

Alkaen € 49.00
Vatikaanin museot, Vatacombit ja Pietarinkirkko

Vatikaanin museot, Vatacombit ja Pietarinkirkko

4.5
(48)

Näe Vatikaanin kolme suosituinta nähtävyyttä: Vatikaanin museot, Vatakombit ja Pietarinkirkko, kaikki yhden retken aikana! Varaa liput etukäteen niin vältät jonot lippukassalle!

Alkaen € 59.00
Vatikaanin iltapäiväkierros

Vatikaanin iltapäiväkierros

3.9
(15)

Osta liput jo kotona, niin ohitat pitkät jonot Vatikaanissa! Vatikaanin iltapäiväkierroksemme aikana pääset opastetulle kierrokselle Vatikaanin museoihin ja käymään Sikstuksen kappelissa ja Pietarinkirkossa.

Alkaen € 49.00
Paavin yleisö

Paavin yleisö

Hanki paikkasi paavin yleisön eturivistä ja näet myös Roomaa samalla kerralla. Lippuja Paavin yleisöön täältä!

Alkaen € 34.00
Retki Vatikaanin puutarhoihin

Retki Vatikaanin puutarhoihin

Nauti Vatikaanin puutarhojen kauneudesta ja arkkitehtuurisista ihmeistä! Tämän uuden retken aikana pääset ihailemaan maailman pienintä valtiota, sen useita tärkeitä monumentteja, taidetta ja luonnonihmeitä. Retkellä käytetään luontoystävällistä avokattoista bussia. Varaa paikkasi retkelle jo tänään!

Alkaen € 85.00
Vatikaanin iltaretki + illallinen

Vatikaanin iltaretki + illallinen

Nauti ainutlaatuisesta kierroksesta Vatikaanin museoissa virallisen sulkemisajan jälkeen! Ihaile maailmankuuluja taideteoksia rennommin kuin normaalisti ja pienemmissä väkijoukoissa. Retkeen sisältyy maukas buffet-illallinen! Varmista paikkasi tälle ainutlaatuiselle retkelle ja osta lippusi jo kotona!

Alkaen € 104.00
09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin