Vatikaanin iltapäiväkierros

Vatikaanin iltapäiväkierros

Hinta/henkilö alkaen € 55.20

Vatikaanin iltapäiväkierroksemme on paras tapa tutustua Vatikaaniin ammattitaitoisen oppaan johdolla. Varaa liput etukäteen, niin vältät jonot!

Kohokohdat:
- Ohita Vatikaanin museoiden jonot
- Nauti 2.5 tunnin opastetusta retkestä Vatikaanissa
- Opii Vatikaanista mahtavan oppaan johdolla
- Näe Sikstuksen kappelin kauneus
- Käy Pietarinkirkossa omatoimisesti retken jälkeen

Opastettu kierros Vatikaanissa
Vatikaanin iltapäiväkierros kattaa kaikki Vatikaanin museon tärkeimmät nähtävyydet. Oppaamme Vatikaanissa ovat todella pidettyjä ja asiakkaamme kehuvat heitä vuolaasti.

Retkellä nähdään muun muassa Rafaelin huoneet, Sikstuksen kappeli ja Belvederen aukio. Opas kierrättää teitä kohteissa, varmistaa, että vältätte tarpeettoman jonottamisen ja jakaa tietoaan eri kohteista.

Sikstuksen kappelin jälkeen retkiseurue suuntaa Pietarinkirkkoon, jossa saa viipyä omatoimisesti niin kauan kuin haluaa.

Tarjoamme myös samanlaisen retken aamupäivällä, Vatikaanin aamukierroksen. Jos haluat nähdä myös vatakombit ja Pietarinkirkon oppaan johdolla, kokeile Vatikaanin museot, vatakombit ja Pietarinkirkko -retkeämme!

Kierros järjestetään englanniksi.

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-liput, jotka tulostetaan ja otetaan mukaan retkelle.

Mistä retki alkaa?
Retki alkaa When in Rome Toursin toimistolta. Osoite on merkitty e-lippuun. Olethan paikalla 30 minuuttia ennen retken alkua.

Mihin kierros päättyy?
Retki päättyy Pietarinkirkolle.

Kuinka kauan retki kestää?
Retken kesto on noin 2.5 tuntia.

Onko retkelle pukukoodia?
Kyllä, Vatikaanissa on tiukka pukukoodi. Olkapäät ja polvet tulee olla aina peitettynä sekä naisilla että miehillä. Sandaalit sallitaan.

Onko saatavilla lasten lippuja?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 5-17 vuotiaille. Alle 5-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Tärkeää tietoa:
- Vältät kaikki yleiset jonot, jotka voivat olla erittäin pitkiä, jopa useita tunteja. Kuitenkin tiettyinä päivinä kuten lomamaanantaipäivinä, viikonloppuina sekä kirkkopyhinä saattaa olla jonoja. Tätä ei voi välttää, mutta joka tapauksessa jonot ovat paljon lyhemmät kuin yleisissä jonoissa.
- Koska Vatikaanin nähtävyydet ovat hyvin suosittuja, retki voi kestää kauemmin kuin on ilmoitettu. Pahoittelemme mahdollista vaivaa.
- Peruutuksia voi tulla hyvinkin lyhyellä varoitusajalla. Näin käydessä otamme heti yhteyttä sopiaksemme uudesta retkipäivästä tai täydestä korvauksesta.
- Turvallisuussyistä mukaan ei tulisi ottaa suuria laukkuja tai matkalaukkuja.
- Tämä retki tehdään kävellen, sillä Vatikaanissa ei saa ajaa autolla. Laita jalkaan mu

 

Erittäin hyvä 3.9

3.9 17 customer reviews
Lippujen ostaminen kävi kätevästi

Kaikki toimi, kuten luvattiin. Ostaminen helppoa ja ryhmämme tapaamispaikkakin löytyi. Museossa eteneminen oli sujuvaa. Kiitos!

Riitta, Helsinki
SUN, 01 TOU 2016
3.9
Vatikaanin iltapäiväkierros

Vatikaanin iltapäiväkierros oli hyvin järjestetty niissä valtavissa ihmismäärissä. Tapaaminen, lähteminen ja määränpää "löytyminen" meni hyvin.
Ehdottomasti suosittelen etukäteen hankkimaan Vatikaanin kierros, kun muutenkin siellä on pakko jonottaa näinkin, niin mitä mahtaa olla ilman varausta kulkevan kokemukset.

Maise, Helsinki
TII, 30 KES 2015
3.9
Vatikanen

Mycket intressant rundtur och bra guide. Otroligt så mycket historia det finns i Rom. Rekommenderar att boka biljett på förhand, så slipper du timslånga köer.

Peter, Kvevlax
MAA, 11 TOU 2015
3.9
Mainio opas Ghiara!

Lippujen ostaminen netistä oli helppoa ja perillä ei ollut ongelmia. Olimme listalla, kuten olla pitikin.

Raija, Åminnefors
TII, 21 HUH 2015
3.9
Hauska ja asiantunteva opas.

Kaikki sujui hyvin , toimisto löytyi ohjeiden mukaan opas (olikohan se Ciara tyttö ) oli paikalla , kätteli ja kyseli nimet.
Sisään päästiin jonon ohi sujuvasti, opastus oli sujuvaa , hyvin lausuttua englantia.

Opas tosiaan osasi asiansa ja huolehti ryhmästämme.
Helppo suositella !!!!

Terv. salolaisturkulainen kuuden hengen ryhmä !!!!!!

Ari, Turku
TII, 14 LOK 2014
3.9
Vatikaanin iltapäiväkierros

Oppaamme oli Sabrina. Mahtava tietotaito, kertoi mielenkiintoisesti, seurasi, että koko ryhmä pysyi koossa. Kierros on kuitenkin varsin raskas, koska ilma oli lämmin ja kuten aina turisteja paljon. Lähdimme Sikstiiniläiskappelista kuitenkin jotenkin väärälle reitille emmekä löytäneet enää Pietarinkirkkoon, tosin voimatkin jo loppuivat. Opas ei voinut kertoa enää kappelissa, koska se on pyhää aluetta. Tosin siellä ei voinut yhtään pysähtyä koska vahdit komensivat eteenpäin. Oli kuitenkin kannattava käynti! Thank you Sabrina!

Eeva, Parainen
MAA, 22 SYY 2014
3.9
Vatikaanin iltapäiväkierros

Lippujen varaaminen oli vaivatonta ja kierroksen sisältö sitä mitä oli luvattu. Hieno kierros, hyvä, selkeäsanainen opas ja kaikki järjestelyt sujuivat ongelmitta. Suosittelen lämpimästi.

Riitta, Tampere
SUN, 31 ELO 2014
3.9
Vatikaanin iltapäiväkierros

Opas Christina asiantunteva, mutta puhui aivan liian nopeasti. Pyysin hidastamaan, jotta 13-vuotias poikakin pysyisi mukana, mutta opas ei muuttanut tahtia. Kierros kesti vain 2 h, vaikka oli luvattu 2,5. Lopuksi piti olla Pietarin kirkkoon pääsy, mutta sinne meitä ei ohjattu. En valitsisi tätä opastusta toista kertaa nuoren koululaisen kanssa. Olimme myös San Sebastianon opastetulla kierroksella toisen firman oppaan kanssa. Tämä opastus meni hyvin perille.

Annikki, Mänttä
LAU, 12 HEI 2014
3.9
Taidepainotteinen kierros

Hei. Opas oli hyvä ja kierros toki antoisa. Nykyinen otsikko Vatikaanin iltapäiväkierros ei aivan vastannut minun odotuksiani. Kuvittelin, että museoiden lisäksi siihen olisi kuulunut oppaan johtama käynti Pietarin kirkossa ja aukiolla.

Pirkko, Vantaa
MAA, 23 KES 2014
3.9
Vatikaanin iltapäiväkierros

Opas oli asiantunteva ja kertoi kohteesta mielenkiintoisella tavalla. Kierroksen pituus oli sopiva ja sisälsi myös riittävästi vapaata aikaa tutustua omatoimisesti kohteen päänähtävyyksiin. Jonot Vatikaaniin olivat todella pitkät, mutta oppaan kanssa pääsimme jonojen ohi. Suosittelen iltapäiväkierrosta kaikille, jotka haluavat kompaktia tietoa Vatikaanin tärkeimmistä kohteista.

Linda, Turku
TOR, 29 TOU 2014
3.9
Asiantunteva kulttuurimatka renesanssiajan taiteeseen

Osallistuin Sabrinan vetämään englanninkieliseen opastettuun iltapäiväkierrokseen 12.5.2014 Vatikaanin museossa. Opas oli erittäin hyvä: veti kierroksen tungoksessa hienesti, kertoi taideteoksista värikkäästi ja tietääkseni asiantuntevasti. Olisin antanut arvosanaksi täydet pisteet, jos hän olisi kyennyut taikomaan pois tungoksen ja jos se ei olisi omiaan estämään kehittämästä opastusta vieläkin paremmaksi.

Timo, Hki
MAA, 26 TOU 2014
3.9
Paljon ihmeteltävää

Ilman opasta Vatikaanista ei varmastikaan olisi saanut niin paljon irti. Kierroksellemme osui loistava englanninkielinen opas Chiara. Rautainen mimmi joka sai myös ei niin museoihmiset kiinnostumaan.

Tuija, Tampere
SUN, 25 TOU 2014
3.9
Vatikaani kierros

Kierros oli mahtava, johtuen varmaan osittain häkellyttävän upeasta kohteesta. Oppaamme Sabrina Lombardini oli todella ammattitaitoinen, ja tilanne oli hallinnassa koko ajan väntungoksesta huolimatta. Kiitokset Sabrinalle.

Esa, Ylivieska
LAU, 12 HUH 2014
3.9
Iltapäivä Vatikaanissa 4.4.2014

Oli todella loistavaa, että voi liput varata etukäteen ja saada opastettu kierros.Kaikki sujui moitteettomasti. Opas piti ryhmästään hyvän huolen. Ilman opastusta olisimme olleet aivan hukassa, minne mennä tai mistä aloittaa kierros.Kierroksen jälkeen jäi vielä mahdollisuus itsekseen käydä Pietarinkirkossa ja oleskella alueella.

Leena, Rovaniemi
MAA, 07 HUH 2014
3.9
vatikaanin iltapäiväkierros

oli mielenkiintoinen ja opas oli hyvä .ainoa asia että toimiston merkkiä ei ollut missään siinä kadulla jossa tapaaminen oppaan kanssa.joten joku kyltti että toimisto löytyisi paremmin

Soila, Klaukkala
MAA, 05 ELO 2013
3.9
Vatikaanikierros

Mielenkiintoinen kierros Vatikaanissa. Mukava ja selkeäsanainen opas, joka piti ryhmän hyvin kasassa. Vatikaanissa oli vaan tungokseen asti ruuhkaa, mutta se on ilmeisesti hyvinkin tavallista, joten siihen tarvii vain sopeutua. Opastus tapahtui kuulokkeiden avulla, joten joskus hälyäänet vähän häiritsivät opastusta, mutta vaihtoehtona se oli varmaankin ainoa oikea olosuhteet huomioiden. Vatikaanin museo, Sikstuksen kappeli sekä Pietarinkirkko on koettava paikan päällä, ne ovat uskomattoman upeita paikkoja. Opas valisti meitä ammattitaitoisesti.

Harri, Anjala
PER, 12 HEI 2013
3.9
Vatikaanin iltapäiväkierros

Nähtävyytenä kohde oli todella upea ja ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Opas puhui hyvin selkeää englantia. Ryhmä oli sopivan pieni jotta se pysyi hyvin koossa sillä turisteja kohteessa oli yllin kyllin ja tungosta riittämiin. Kierroksen kävelyvauhti oli sopivan verkkainen jotta kaikki pysyivät mukana. Kierros kesti kaksi ja puoli tuntia ja otti kovasti jalkojen päälle näin nuoremmallekin, koska käveltiin koko ajan eteenpäin kovalla kivilattialla. Penkkejä matkan varrella pitäisi olla ehdottomasti enemmän kun niitä ei ollut käytännössä lainkaan. Tämä siksi, että voisi edes hetkeksi istahtaa lepuuttamaan jalkoja. Istumaan pääsi vasta kun kierros päättyi ja senkin kahvilan yhteydessä oli vain vähän istumapaikkoja. Kierros vaatii ehdottoman hyvät joustavat kengät. Varaudu myös siihen, että wc:hen pääsee vasta kierroksen päätyttyä. Vessoja pitäisi olla myös matkan varrella jotta siellä voisi pikaisesti poiketa tarvittaessa.Kierroksessa pitäisi olla välillä edes pieni tauko esim. puutarhakierroksen yhteydessä sillä siellä oli penkkejä runsaasti vapaana. Niihin ei vain ehtinyt istua oppaan mennessä koko ajan eteenpäin. Iäkkäämmille ja huonokuntoisille ei suositeltava kierros sillä on nykyisellään varsin raskas ja sisältää myös jonkin verran rappusia. Ei sovi myöskään lapsille, koska mihinkään ei saa koskea eikä siellä ole lapsille mitään mielenkiintoista.

Eeva, Pertteli
PER, 13 TOU 2016
3.9

Varaa liput

Valitse päivämäärä
Vatikaanin iltapäiväkierros Tietoja
Vatikaanin iltapäiväkierros, RoomaLiput.fi

Vatikaanin iltapäiväkierros
KOKOONTUMISPAIKKA:
When In Rome Tours
Via Sebastiano Veniero 21
000192 Roma, Italy

Tietoja

Vatikaanin iltapäiväkierros
13.00 tai 15.00.
Saavu 15 minuuttia ennen kierroksen alkua.
Suljettu sunnuntaisin ja kirkollisina juhlapyhinä.

Saapumisohjeet

Saapumisohjeet
Ottaviano Station, josta 5 minuutin kävely!

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin