Sightseeing

Ota Rooman matkastasi kaikki ilo irti! Varaa jokin kierroksistamme täältä. Näe koko Rooma, Vatikaani, Colosseum, Forum Romanum ja antiikin ajan Rooma.

Sightseeing
 
Vatikaani ja Rooma -kortti 

Vatikaani ja Rooma -kortti 

4.2
(5)

Vatikaani- ja Rooma -passilla saa ilmaisen pääsyn Vatikaaniin, museoihin ja puutarhoihin, liput kahteen huippukohteeseen, ilmaisen julkisen liikenteen Roomassa ja alennusta 30:ssa kohteessa. Osta Vatikaani- ja Rooma -passisi täältä!

Alkaen € 114.40
Rooma päivässä

Rooma päivässä

4.3
(4)

Tule mukaamme tälle koko päivän retkelle Roomassa ja näe kaikki kaupungin parhaimmat nähtävyydet. Etkä vain näe näitä kohteita, vaan pääset myös ohittamaan muun muassa Colosseumin, Vatikaanin museoiden ja Pietarinkirkon pitkät lippujonot.

Alkaen € 132.90
Rooman Hop-On Hop-Off -bussi

Rooman Hop-On Hop-Off -bussi

4.0
(1)

Roomaan tutustuminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja jännittävää! Hyppää vain punaiseen City Sightseeing Hop-On Hop-Off -bussiin ja ihaile tätä upeaa kaupunkia avokattoisesta bussista. Valitse 24, 48 tai 72 tunnin lippu, tai kombo-lippu jonon ohi -sisäänpääsyllä Vatikaaniin ja/tai Colosseumiin. Osta lippusi jo etukäteen ja säästä aikaa!

Alkaen € 28.90
Galleria Borghese - Ohita jonot

Galleria Borghese - Ohita jonot

Nauti opastetusta retkestä yhdessä Rooman rikkaimmista ja mielenkiintoisimmasta huviloista, Galleria Borghesessa. Galleriassa on esillä laaja ja monipuolinen kokoelma patsaita ja maalauksia taiteilijoilta kuten Bernini, Canova, Caravaggio ja Titian. Näe enemmän Galleria Borghesesta ja sen puutarhoista kuin kukaan, kaikki samaan hintaan kuin retkillä, joilla näkee vähemmän. Varaa retkesi täältä!

Alkaen € 60.80
Kävely valaistussa Roomassa

Kävely valaistussa Roomassa

4.0
(2)

Nauti kahden tunnin retkestä Roomassa auringonlaskun aikaan ja näe tämä kaunis kaupunki uudessa valossa. Näet monia kuuluisia nähtävyyksiä, kuten Pantheonin, Capitol-kukkulan ja Piazza Navonan. Varaa paikkasi jo tänään!

Alkaen € 46.40
Rooman Segway-kierros

Rooman Segway-kierros

4.0
(1)

Tutustu Roomaan mitä hauskimmalla ja viihdyttävimmillä tavalla - Segwaylla! Segway-kierros sopii niin perheille, joissa on teini-ikäisiä, kuin pariskunnille ja yksin matkustavillekin, jotka haluavat nähdä Roomaa ja oppia sen historiaa. Osta liput netistä, niin varmistat paikkasi!

Alkaen € 77.30
Enkelit ja demonit -retki

Enkelit ja demonit -retki

Käy Dan Brownin maailmankuulun kirjan "Enkelit ja demonit" tapahtumapaikoilla ja ota osaa kolmen tunnin kävelyretkelle Roomassa. Paljasta Illuminatin salaisuudet Berninin patsaiden ja Galileon tekstien avulla. Varmista paikkasi ja varaa lippusi etukäteen!

Alkaen € 25.80
Rooman aukiot

Rooman aukiot

Tutustu Rooman upeimpiin aukioihin tämän kävellen tehtävän kolmen tunnin pienryhmäretken aikana. Retki alkaa yhdeltä Rooman kuuluisimmalta aukiolta, Pietarinaukiolta ja jatkuu siitä Piazza Navonalle, Pantheoniin, Trevin suihkulähteelle ja espanjalaisille portaille. Älä jätä väliin tätä uskomatonta retkeä, varaa paikkasi täältä!

Alkaen € 77.30
Rooman suihkulähteet

Rooman suihkulähteet

Tule mukaamme tälle uskomattomalle opastetulle retkelle Roomassa ja tutustu kaupungin kauniisiin suihkulähteisiin. Käy Piazza Navonalla, näe Pantheon, heitä kolikko Trevin suihkulähteeseen ja ihaile uskomatonta Tritonin lähdettä. Varmista paikkasi ja osta lippusi etukäteen!

Alkaen € 25.80
Öinen Rooma

Öinen Rooma

Nauti taianomaisesta öisen Rooman tunnelmasta tämän 2,5 tunnin kävelyretken aikana. Ihaile kauniisti valaistuja aukioita, suihkulähteitä ja niin renessanssi- kuin barokkiajankin arkkitehtuuria. Paikallinen opas, joka on myös historioitsija, kertoo kaupungin vaikuttavasta arkkitehtuurista ja historiasta. Varmista paikkasi ja osta lippusi etukäteen!

Alkaen € 77.30
Borgiat -historiallinen kävelyretki

Borgiat -historiallinen kävelyretki

Anna paikallisen oppaasi, joka on myös taidehistorian asiantuntija, viedä sinut kiehtovalle kahden tunnin kävelyretkelle Roomaan. Opit lisää yhdestä kaikkein vaikutusvaltaisimmasta ja kiistanalaisimmista renessanssiajan roomalaisista perheistä - Borgian hallitsijasuvusta. Pääset ihailemaan Borgian suvun jälkeen jättämiä aarteita. Varaa paikka retkelle etukäteen!

Alkaen € 77.30
Aaveenmetsästystä Roomassa

Aaveenmetsästystä Roomassa

Metsästä aaveita Roomassa tämän kahden tunnin kävelyretken aikana! Kuuntele tarinoita mysteerisistä legendoista ja jännittävistä uskomuksista samalla kun kävelet pitkin historiallisia katuja ja etsit Rooman käveleviä kuolleita. Retkellä näet myös Rooman suosituimpia nähtävyyksiä iltavalaistuksessa.

Alkaen € 77.30
Roomalaiset kryptat ja katakombit

Roomalaiset kryptat ja katakombit

Lähde kiehtovalle matkalle ajassa taaksepäin pitkiin mutkaisiin katakombeihin ja niiden kryptiin. Et usko mitä kaikkea Rooman alla onkaan, et ainakaan ennen kuin näet itse! Vieraile Capuchinin kryptassa, joka on koristeltu luilla ja tutustu San Clementen basilikaan. Osta lippusi jo kotona, niin varmistat paikkasi retkelle.

Alkaen € 71.10
Rooman kryptat, katakombit & pimeä sydän

Rooman kryptat, katakombit & pimeä sydän

Tutustu Rooman pimeään historiaan tämän aavemaisen roomalaisiin kryptiin ja katakombeihin suuntautuvan retken aikana! Käy kaupungin ikivanhoissa osissa ja vilkkaiden katujen alta löytyvissä hautausmaissa. Tutustu Rooman katakombeihin, vieraile San Clementen basilikassa ja Capuchinin kryptassa, joka tunnetaan myös "luukappelina". Enintään 20 henkeä per retki! Osta liput tälle jännittävälle retkelle täältä!

Alkaen € 86.60
Parasta Roomaa ja Vatikaani

Parasta Roomaa ja Vatikaani

Parasta Roomaa & Vatikaani -retkemme on pidennetty 4.5 tunnin retki läpi muinaisen Rooman katujen ja Vatikaanin loiston. Ohita pitkät jonot Colosseumiin ja Vatikaanin museoihin oppaan johdolla ja tutustu kahteen Rooman uskomattomimpaan kohteeseen. Osta lippusi nyt ja varmista paikkasi tälle suositulle retkelle!

Alkaen € 102.00
Retki Trastevereen & eksklusiivinen yksityisillallinen

Retki Trastevereen & eksklusiivinen yksityisillallinen

Varmista paikkasi tälle hyvin ainutlaatuiselle Trasteveren alueelle suuntaavalle retkelle ja nauti aito italialainen neljän ruokalajin illallinen. Koe Roomaa parhaimmillaan, varaa paikkasi jo tänään!

Alkaen € 96.90
Rooman Big Bus -kiertoajelut

Rooman Big Bus -kiertoajelut

4.0
(1)

Näe “ikuisen kaupungin” suosituimmat nähtävyydet Big Bus -kiertoajeluilla. Ei ole parempaa tapaa nauttia Rooman katukuvasta kuin kaksikerroksisen avokattoisen bussin kyydistä. Valitse joko 24- tai 48-tunnin lippu, hintaan sis. neljä kävelykierrosta. Varaa Hop-on Hop-off -bussilippusi täältä!

Alkaen € 26.80
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin