Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Liput Rooman nähtävyyksiin

Tervetuloa sivustollemme roomaliput.fi! Täältä löydät liput nähtävyyksiin, kierroksille ja turistikohteisiin Roomassa. Varaat vaivattomasti ja turvallisesti liput Vatikaaniin ja Pietarinkirkkoon, Colosseumille, Forum Romanumiin ja muihin antiikin Rooman kohteisiin. Voit myös valita segway-kierroksen tai lähteä kiertoajelulle Pompejiin tai Firenzeen. Meiltä löydät vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

  • Yli 3,4 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Vatikaani ja Rooma-kortti 

4.2 (41)
Alkaen € 114.4

Vatikaani- ja Rooma -passilla pääset näkemään Rooman parhaimmat kohteet vain yhdellä kortilla! Osta etukäteen, niin saat ilmaisen sisäänpääsyn Vatikaaniin, kolmen päivän lipun Hop-On Hop-Off -busseihin ja liput kahteen valitsemaasi huippunähtävyyteen.

Kohokohdat

- Ohita jonot Vatikaaniin ja säästä tunteja
- Käy kertoajelulla Hop-On Hop-Off -busseilla
- Valitse kaksi kohdetta, joissa haluat käydä
- Nauti rajoittamattomasta julkisen liikenteen käytöstä
- Saat alennusta yli 30:sta museosta, monumentista ja nähtävyydestä

Mitä odottaa?

Koe Rooma yhdellä passilla
Vatikaani ja Rooma-passillasi saat ilmaisen sisäänpääsyn Vatikaaniin, sisältäen pääsyn myös Vatikaanin museoihin ja Sikstuksen kappeliin sekä joko Pietarinkirkkoon tai Vatikaanin puutarhaan. Lisäksi saat fast track -sisäänpääsyn Vatikaanin nähtävyyksiin, ja näin minimoit jonotusajat.

Kolme päivää Hop-On Hop-Off -bussikiertoajelua
Saat lisäksi kolmen päivän lipun Roma Christianan Hop-On Hop-Off -busseihin, jotka ovat paras tapa tutustua kaupunkiin. Hyppäät vain haluamaasi bussiin ja taas pois kyydistä, kun haluat.

Kaksi vapaavalintaista kohdetta
Pisteenä iin päälle saat ilmaisen sisäänpääsyn kahteen nähtävyyteen. Voit valita kaksi seuraavista: Colosseum, Palatinus-kukkulat, Forum Romanum, Musei Capitolini -museot, Borghesen Galleria ja the Castel St. Angelon kansallismuseo.

Kun noudat Vatikaani- ja Rooma -passiasi, sinulta tiedustellaan mihin kahteen kohteeseen haluat liput.

Rajoittamaton julkinen liikenne
Lipun hintaan kuuluu myös mahdollisuus käyttää julkista liikennettä (metro, bussit, raitiovaunu) rajoittamattomasti.

Paljon alennuksia
Lipulla saat myös alennetun sisäänpääsyn yli 30 nähtävyyteen, museoon ja monumenttiin Roomassa. Lisäksi saat hyödyllisen opaskirjan sekä Rooman ja Vatikaanin kartan ja ääniopasteita useisiin suosittuihin nähtävyyksiin ympäri Roomaa.

Miten toimin?

Kuinka saan liput?
Pian varauksesi vahvistamisen jälkeen saat e-lipun sähköpostiisi. Ota tämä lippu mukaan Opera Romana Pellegrinaggin toimistolle, jossa se vaihdetaan Vatikaani- ja Rooma -korttiin.

Tärkeää tietoa

- Vatikaani- ja Rooma -kortilla ei pysty matkustamaan ilmaiseksi junilla, joilla pääsee lentokentälle ja lentokentiltä kaupunkiin.

Lippukategoriat

Onko saatavilla lasten lippuja?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 6-9 vuotiaille. Alle 6-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Aukioloajat

Avoinna: Maanantaista lauantaihin 8.30-16. Sunnuntaisin klo 9-16. 24., 26. ja 31.12. klo 9-16, 25.12. klo 9-13 sekä 1.1. klo 9-16.

Erinomainen: 4.2 – 41 Arvostelut

Omnia paketti

"Hei! Tulin eilen viikon Rooman reissulta. Ostin etukäteen 3 pv:n Vatikaani ja Rooma-kortin, hinta oli 108€. Jos mahdollista, paketti kannattaa ehdottomasti hakea edellisenä iltana, jolloin käytössä on heti aamusta kaikki edut. Itse missasin muutaman tunnin, koska lippuluukulla oli pitkä jono. Opera Romana Pellegrinaggi-toimisto löytyy helposti Vatikaani aukion laidalta. Termiini-asemalta bussi nro 64, jää pois st Pietr pysäkillä. Paketissa oli keltainen Omniakortti, jolla pääsi hop on/hop off-bussiin, kiersin kaupungin kahteen kertaan. Tällä myös pääsy museoihin ym. Suosittelen! RomaPassilla taas vapaa pääsy bussiin, metroon, ratikkaan. Vatikaanin museoon ja Sixtus kappeliin pääsimme ryhmän kanssa jonon ohi Omniakortilla. Opastusta en ottanut, joten en tiedä maksoiko se erikseen. Vatikaaniin kannattaa mennä heti aamulla, samoin Colosseumille. Siellä otin opaskierroksen, maksoi 13€ lisää, mutta kannatti. Sai paljon irti kierroksesta, engl. kielellä kylläkin. Colosseumilta on kävelymatka Lateraanikirkkoon, joka on myös upea. Löytyy myös hop on-bussireitiltä. Lateraanikirkon läheltä, eteen ja vasemmalle, löytyy fantastinen ruokapaikka. Jos nimittäin on jo täynnä pastaa ja pitsaa, mitkä nekin toki hyviltä maistuvat. Japanilaisen ruoan ystävät, menkää ihmeessä, Sushi Tei Japanese restaurant. Todella hyvää ruokaa, ei ihan halpa, mutta hintansa väärti on. Osoitteessa Via Carlo Felice, 29/31 (Porta S. Giovanni)."

Kirsti, Kustavi

Suosituimpia tuotteitamme

Vahvistus välittömästi

Tulostettava lippu

Mitä sisältyy hintaan?

Kolme päivän Hop-On Hop-Off -kiertoajelut
Saat ilmaisen 3-päivän lipun Hop-On Hop-Off -busseihin, joita liikennöi Roma Cristiana. Kiertoajelu on paras tapa tutustua kaupunkiin. Hyppäät vain bussin kyytiin silloin kuin haluat ja pois kyydistä alueella tai nähtävyydellä, jonka haluat nähdä lähempää.

Kaksi valitsemaasi nähtävyyttä
Lisäksi saat ilmaisen sisäänpääsyn kahteen viidestä Rooman huippunähtävyydestä: Colosseum, Palatiuksen kukkula ja Forum Romanum, Capitolinin museot, Borghesen galleria tai National Museum of Castel St. Angelo. 

Kun noudat Vatikaani ja Rooma -korttiasi, sinulta kysytään mihin kahteen nähtävyyteen haluat liput.

Rajoittamaton julkisen liikenteen käyttö
Lipun hintaan sisältyy rajoittamaton Rooman julkisen liikenteen käyttö, sisältäen metron, bussit ja raitiovaunut.

Lukuisia alennuksia
Saat myös sisäänpääsyn alennushintaan yli 30 nähtävyyteen, museoon, monumentille ja muuhun turistikohteeseen Roomassa. Lisäksi saat Rooman ja Vatikaanivaltion opaskirjasen ja  kartan ilmaiseksi, sekä ilmaisia audio-opastuksia lukuisissa nähtävyyksissä Roomassa. 

Aukioloajat

Saapumisohjeet

Vatikaani ja Rooma -kortti 

Osoite
Piazza Pio XII 9 - 00193 Roma

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!