Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Vatikaani & Sikstuksen kappeli: puutarhakierros ja aamiainen

Nauti ainutlaatuisesta puolen päivän retkestä Vatikaanin museoihin Roomassa ja käy Vatikaanin puutarhassa! Tällä lipulla vältät väkijoukot, nautit herkullisen aamiaisen ja saat opastetun kierroksen museoiden läpi. Vierailet myös Sikstuksen kappelissa ja Pietarinkirkossa!

Kohokohdat

- Nauti ainutlaatuisesta kierroksesta Vatikaanin museoissa

- Koe Vatikaanin kaupungin puutarhat

- Vältä väkijoukot varhaisella sisäänkäynnillä

- Käy Sikstuksen kappelissa ja Pietarinkirkossa

- Ihaile Vatikaanin museoiden upeita taidekokoelmia

- Herkuttele maukkaalla buffet-aamiaisella juomien kera

- Rentoudu 45 minuutin opastetulla retkellä avonaisessa autossa

- Opi lisää taiteesta ja historiasta

- Nauti 3 tunnin kattavasta museokierroksesta

- Kuule kaikki täydellisesti kuulokkeiden kautta

Mitä odottaa?

Vieraile Vatikaanin museoissa, kun siellä on vielä hiljaista ja taideteokset lepäävät odottaen turistijoukkojen saapumista.

Nauti runsas amerikkalainen buffet-aamiainen Vatikaanin kahvilassa. Täältä löydät herkkua jos toista; croissantteja, muffineita, tilauksesta valmistettuja munia, pannukakkuja, tuoreita hedelmiä, hilloja, muroja, tuoreita mehuja sekä kylmiä ja kuumia juomia.

Hyppää mukavasti varjostettuun yksityiseen linja-autoon ja aja Vatikaanivaltion piilossa olevien osien läpi, jotka ovat avattu yleisölle aivan äskettäin. Opas johdattaa sinua historiallisilla tarinoilla ja mielenkiintoisilla tosiseikoilla.

Täällä olet harvojen etuoikeutetuimpien joukossa ja näet Vatikaanin rautatieaseman, jättiläismäisen vuoden 2000 Jubilee-kellon, upeat meditaatiopuutarhat, joita paavit ovat käyttäneet vuodesta 1279 lähtien, sekä paavin yksityisen helikopterialueen.

Opas ja historian asiantuntija vie sinut 3 tunnin kierrokselle menneisiin aikoihin. Loputtomiin jatkuvat salit ja lukuisat nähtävyydet takaavat, että tämä räätälöity kierros tarjoaa sinulle parasta antia.

Kävele maailmaa muuttaneiden kardinaalien, paavien ja taiteilijoiden jalanjäljissä ja nauti edessäsi avautuvasta dramaattisesta historiasta. 

Kierros päättyy Pietarinkirkolle, jossa pääset ihailemaan kirkon mestariteoksia.

Miten toimin?

Saat pian varauksen vahvistuttua sähköpostiisi e-lipun, jonka tulostat mukaasi.

Mistä kierros alkaa?

Kierros alkaa Vatikaanin museoiden sisäänkäynnin kadun toisella puolella sijaitsevien leveiden askelmien alaosasta. Portaat sijaitsevat Caffè Vaticanon ja Hotel Alimandi Vaticanon välissä, Viale Vaticanon ja Via Tunisin kulmassa. Ole paikalla 15 minuuttia ennen kierroksen alkamista.

Mihin kierros päättyy?

Kierros päättyy Pietarinkirkkoon. Se päättyy useimpina keskiviikkoina Vatikaanin museon sisäänkäynnille, kun kirkko on suljettu.

Kuinka kauan kierros kestää? Kierros kestää 5 tuntia.

Millä kielellä kierros on saatavilla? Kierros järjestetään englanniksi.

Onko Vatikaanissa pukeutumiskoodia?

Kyllä, pääsy uskonnollisille kohteille vaatii tiukan pukeutumiskoodin. Polvien ja hartioiden on oltava peitetty sekä miehillä että naisilla. City Wonders ja Ticmate eivät ole vastuussa väärän pukeutumisen vuoksi evätystä sisäänpääsystä.

Onko lapsille erillisiä lippuja?

Kyllä, lasten liput ovat saatavilla 6-18-vuotiaille. Huomaa, että alle 6-vuotiaiden osallistuminen ei ole sallittua tällä kiertueella.

Tärkeää tietoa

- Joissain tapahtumapaikoissa voidaan toteuttaa lisätoimenpiteitä korkean maailmanlaajuisen turvallisuuden vuoksi. Pakollisten turvatarkastuksien suorittaminen voi viivästyttää kierrosta. Lisätoimenpiteet voivat myös rajoittaa sallittavien laukkujen kokoa. Häiriöiden tai mahdollisesti pääsyn estymisen välttämiseksi suosittelemme, että vältät suurten kassien, laukkujen tai reppujen tuomista kierrokselle. Vatikaani sallii vain hyvin pienet laukut ja kieltää suuret laukut, jalustat, sateenvarjot ja reput.
- Voit käyttää ilmaista matkatavarasäilytysaluetta, mutta tämä voi johtaa siihen, että joudut poistumaan kiertueelta aikaisin hankkiaksesi tavarasi sisäänkäynniltä.
- Keskiviikkoaamuisin ja -iltapäivisin Pietarinkirkko voidaan sulkea yleisöltä Pyhän Pietarin aukiolla tapahtuvan paavin puheen ja yleisön vuoksi. Jos haluat käydä Pietarinkirkossa, suosittelemme toisena päivänä vierailua. Kirkko voidaan sulkea myös viime hetkellä uskonnollisia seremonioita varten. Jos näin tapahtuu, tarjoamme mielellämme asiakkaille pidemmän kierroksen Vatikaanin museoissa matkan ilmoitetun kokonaispituuden mukaisesti. Vaikka pyrimme ilmoittamaan ryhmille etukäteen, jos kirkon aukioloaikoihin on suunnitteilla häiriöitä, tämä ei ole aina mahdollista, ja tällöin emme pysty tarjoamaan korvauksia tai alennuksia.
- Valitettavasti kierros ei sovellu pyörätuolia tai erityisapua tarvitseville vierailijoille. Emme myöskään voi sallia lastenrattaita tai lastenvaunuja kierroksella.

Varaa
Alkaen 161,10 €

ke, 4 elo 2021

Peruutettavat liput Peruutettavat liput
Liput peruttavissa 48 tuntia ennen esitysajankohtaa. Lipun hinnasta saatetaan periä 20 % peruutusmaksu.

Välitön vahvistus

Tulostettava lippu

Kesto: 5 tunti

Mitä sisältyy hintaan?

-  Sisäänkäynti Vatikaanin museoihin, Sikstuksen kappeliin ja Pietarinkirkkoon.
- Pääsy Vatikaanin puutarhaan.
- Aamiainen.
- Kuljetus Vatikaanin läpi.
- Opastettu kierros.
- Yksittäiset kuulokkeet.

Lähtöajat

Saapumisohjeet

Vatikaani & puutarhat aamiaisella

Osoite
Viale Vaticanon ja Via Tunisin kulma 00192 Roma Italy

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!