Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Vatikaani & puutarhat + aamiainen

Tule mukaamme ainutlaatuiselle puolipäiväretkelle Vatikaanivaltioon! Vältä isot väkijoukot, käy museossa varhain, nauti herkullinen aamiaisbuffet ja rentoudu bussissa 45 minuutin opastetun retken ajan sekä nauti kolmen tunnin kierroksesta Vatikaanin museoissa ja Pietarinkirkossa.

Kohokohdat:
- Nauti ainutlaatuisesta puolipäiväretkestä Vatikaanin museoihin
- Vältä suuria väkijoukkoja varhaisen sisäänpääsyn avulla
- Nautiskele herkullisella aamiaisbuffetilla ja juomilla
- Rentoudu 45 minuutin opastetun retken aikana avobussissamme
- Opi lisää taiteesta ja historiasta
- Ihaile Vatikaanin museoiden uskomatonta taidekokoelmaa
- Nauti kolmen tunnin kattavasta kierroksesta museoissa
- Kuule kaikki kuulokkeiden kautta
- Ihaile Sikstuksen kappelia & Pietarinkirkkoa

Ainutlaatuinen puolipäiväretki Vatikaanin museoihin
Käy sisään Vatikaanin museoihin, kun siellä on vielä hiljaista ja kun mittaamattoman arvokkaat taideteokset vielä odottavat väkijoukkojen saapumista.

Nauti runsas amerikkalainen aamiaisbuffet Vatican Cafeteriassa. Aamiaisella on tarjolla kaikkea croissanteista muffineihin, tilauksesta valmistetuista munista pannukakkuihin, tuoreisiin hedelmiin ja hilloihin, muroihin ja pikkuleipiin, tuoreisiin mehuihin ja muihin kylmiin ja kuumiin juomiin.

Hyppää kyytiin mukavasti varjostettuun avokattoiseen yksityisbussiin ja kulje läpi Vatikaanivaltion salaisten osien, jotka ovat vasta äskettäin avattu yleisölle. Opas viihdyttää historiallisilla anekdooteilla ja mielenkiintoisilla faktoilla.

Olet yksi harvoista, jotka pääsevät näkemään Vatikaanin rautatieaseman, mahtavan Year-2000 Jubilee-kellon, hämmästyttävät meditaatiopuutarhat, jotka ovat olleet paavien käytössä vuodesta 1279 saakka ja paavin yksityisen helikopterikentän.

Opas, joka on historian asiantuntija, johdattaa osallistujat kolmen tunnin retkelle läpi aikakausien. Retken aikana nähdään museoiden parhaat palat.

Kävele historian jalanjäljissä: täällä ovat olleet kardinaalit, paavit ja taiteilijat, jotka muuttivat maailmaa - ja kuule tarinoita tapahtumista, jotka tapahtuivat juuri täällä jalkojesi alla.

Retki päättyy Pietarinkirkkoon, jossa voi ihailla kaunista kirkkoa ja sen taideteoksia.

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan retkelle.

Mistä retki alkaa?
Retki alkaa leveiden portaiden alapäästä Vatikaanin museoiden sisäänpääsyä vastapäätä, tien toiselta puolelta. Portaat sijaitsevat Caffè Vaticanon ja Hotel Alimandi Vaticanon välissä, Viale Vaticanon ja Via Tunisin risteyksessä.

Olethan paikalla 15 minuuttia ennen retken alkua.

Mihin retki päättyy?
Retki päättyy Pietarinkirkkoon. Keskiviikkoisin, jolloin kirkko on yleensä suljettu, palvelu päättyy Vatikaanin museoiden sisäänpääsyyn.

Kuinka kauan retki kestää?
Retken kesto on noin 5 tuntia.

Millä kielillä retkeä on saatavilla?
Retkeä järjestetään englanniksi.

Onko retkelle pukukoodia?
Kyllä, uskonnollisiin kohteisiin täytyy pukeutua tietyllä tavalla. Nilkat ja olkapäät tulee olla peitettyinä sekä naisilta että miehiltä. City Wonders ja Ticmate eivät ole vastuussa, jos asiakkaan sisäänpääsy evätään epäsoveliaan pukeutumisen vuoksi.

Onko saatavilla lasten lippuja?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 6-18 -vuotiaille. Huomioithan, että alle 6-vuotiaat eivät voi osallistua tälle retkelle.

Tärkeää tietoa:
- Joissakin kohteissa saatetaan suorittaa tehostettuja turvatoimia. Tämän vuoksi saatamme kokea viivytyksiä pakollisissa turvatarkastuksissa kohteiden sisäänpääsyssä. Tehostetut turvatoimet saattavat koskea myös sisään vietävien laukkujen kokoa. Häiriöiden tai sisäänpääsyn eväämisen välttämiseksi suosittelemme ettei retkelle oteta mukaan isoja käsilaukkuja, laukkuja tai reppuja. Vatikaaniin voi viedä ainoastaan hyvin pieniä laukkuja ja isot laukut, kameran jalustat, sateenvarjot ja reput ovat kiellettyjä.

- Alueella on ilmainen tavaransäilytystila. Jos jätät tavaraa säilytykseen, voit joutua poistumaan retkeltä tavallista aikaisemmin noutaaksesi tavarat säilytyksestä.

- Keskiviikkoaamuisin ja -iltapäivisin Pietarinkirkko saattaa olla yleisöltä suljettu Papal Audience- tilaisuuden vuoksi. Jos haluat vierailla Pietarinkirkossa, suosittelemme käymään retkellä joku toinen päivä. Kirkko voi myös sulkeutua lyhyelläkin varoitusajalla uskonnollisten seremonioiden vuoksi. Jos näin käy, tarjoamme asiakkaillemme pidemmän kierroksen Vatikaanin museoissa niin, että retken kokonaispituus ei lyhene. Pyrimme kertomaan mahdollisista muutoksista etukäteen , mutta on huomioitava, että tämä ei ole aina mahdollista ja näissä tapauksissa emme voi tarjota hyvitystä tai rahanpalautusta.

- Valitettavasti emme voi tarjota retkeä pyörätuolinkäyttäjille tai muille asiakkaille, jotka tarvitsevat erityisavustusta. Emme voi myöskään kuljettaa lastenrattaita tai lastenvaunuja ryhmäretkillämme.

Vahvistus välittömästi

Tulostettava lippu

Kesto: 5 tunti

Mitä sisältyy hintaan?

- Entrance to the Vatican Museums, the Sistine Chapel and St. Peter's Basilica.
- Access to the Gardens of Vatican City.
- Breakfast.
- Transportation through the Vatican.
- A guided tour.
- Individual headsets.

Lähtöajat

Saapumisohjeet

Vatikaani & puutarhat + aamiainen

Osoite
The corner of Viale Vaticano and Via Tunisi 00192 Roma Italy

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!