Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Vatikaani & Sikstuksen kappeli: kohokohdat opastettuna - 4,5h

5.0 (2)

Ohita Rooman Vatikaanin museoiden jonot ja nauti tästä erityisestä kierroksesta, johon sisältyy Bramanten portaat, Sikstuksen kappeli, Pinacoteca, Etruskimuseo ja Pietarinkirkko. Tämä on täydellinen retki kaikille, jotka etsivät perusteellista retkeä Vatikaanin museoihin.

Kohokohdat

- Ohita jonot Vatikaanin museoihin
- Nauti tästä erityisestä perusteellisesta retkestä Vatikaanin museoihin
- Näe Bramanten portaat, jotka ovat yleensä suljettu yleisöltä
- Vieraile etruskimuseossa ja uudemmassa Pinacotecassa
- Vältä Pietarinkirkkoon jonottaminen
- Nauti pienryhmäretkestä, johon osallistuu enintään 20 henkeä

Mitä odottaa?

Nauti laajennetusta Vatikaanin kierroksesta
Ohita jonot Vatikaanin museoihin ja säästä kallista aikaasi Roomassa.

Retki alkaa harvinaisella pääsyllä Bramanten portaille, jotka ovat huimaava spiraali kaiverrettua kiveä. Portaat rakennettiin vuonna 1512 aukion tornin sisälle. Nykypäivänä harvat pääsevät näkemään portaat, joten tämä vierailu on ainutlaatuinen.

Ihaile kauniita maalauksia Vatikaanin Pinacotecan taidegalleriassa. Galleriassa on esillä mm. Rafaelin "Kirkastuminen", Caravaggion "Kristuksen ristiltäotto" ja Leonardo Da Vincin keskeneräinen "Pyhä Hieronymus".

Retken aikana käydään tietenkin Pineconen pihalla, seinävaategalleriassa, karttagalleriassa, kynttilägalleriassa ja jokaisen retken kohokohdassa - Rafaelin huoneissa.

Retkeen sisältyy myös Vatikaanin museoiden kuuluisin huone, Sikstuksen kappeli. Huoneeseen on aikaa tutustua perinpohjaisesti.

Viimeiseen kohteeseen päästään Sikstuksen kappelin erikoisovesta, ohi pitkien jonojen Pietarinkirkkoon. Jokaisena päivänä, keskiviikkoja lukuun ottamatta, retkeen sisältyy opastettu kierros tässä mahtavassa rakennuksessa, joka on yksi koko kristinuskon tärkeimmistä ja Michelangelon kuuluisan veistoksen, La Pietan, kotipaikka.

Miten toimin?

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan retkelle.

Mistä retki alkaa?
Retki alkaa leveiden portaiden alapäästä Vatikaanin museoiden sisäänpääsyä vastapäätä, tien toiselta puolelta. Portaat sijaitsevat Caffè Vaticanon ja Hotel Alimandi Vaticanon välissä, Viale Vaticanon ja Via Tunisin risteyksessä.

Olethan paikalla 15 minuuttia ennen lähtöaikaa.

Mihin retki päättyy?
Retki päättyy Pietarinkirkkoon Pietarinaukiolle. Keskiviikkoisin kirkko on yleensä suljettu ja retki päättyy Vatikaanin museoiden sisäänpääsyyn.

Kuinka kauan retki kestää?
Retken kesto on noin 4.5 tuntia.

Millä kielillä retkeä järjestetään?
Retki järjestetään englanniksi, saksaksi ja ranskaksi.

Onko retkelle pukukoodia?
Kyllä, uskonnollisiin kohteisiin täytyy pukeutua tietyllä tavalla. Nilkat ja olkapäät tulee olla peitettyinä sekä naisilta että miehiltä. City Wonders ja Ticmate eivät ole vastuussa, jos asiakkaan sisäänpääsy evätään epäsoveliaan pukeutumisen vuoksi.

Tärkeää tietoa

- Joissakin kohteissa saatetaan suorittaa tehostettuja turvatoimia. Tämän vuoksi saatamme kokea viivytyksiä pakollisissa turvatarkastuksissa kohteiden sisäänpääsyssä. Tehostetut turvatoimet saattavat koskea myös sisään vietävien laukkujen kokoa. Häiriöiden tai sisäänpääsyn eväämisen välttämiseksi suosittelemme ettei retkelle oteta mukaan isoja käsilaukkuja, laukkuja tai reppuja. Vatikaaniin voi viedä ainoastaan hyvin pieniä laukkuja ja isot laukut, kameran jalustat, sateenvarjot ja reput ovat kiellettyjä.

- Alueella on ilmainen tavaransäilytystila. Jos jätät tavaraa säilytykseen, voit joutua poistumaan retkeltä tavallista aikaisemmin noutaaksesi tavarat säilytyksestä.

- Keskiviikkoaamuisin ja -iltapäivisin Pietarinkirkko saattaa olla yleisöltä suljettu Papal Audience- tilaisuuden vuoksi. Jos haluat vierailla Pietarinkirkossa, suosittelemme käymään retkellä joku toinen päivä. Kirkko voi myös sulkeutua lyhyelläkin varoitusajalla uskonnollisten seremonioiden vuoksi. Jos näin käy, tarjoamme asiakkaillemme pidemmän kierroksen Vatikaanin museoissa niin, että retken kokonaispituus ei lyhene. Pyrimme kertomaan mahdollisista muutoksista etukäteen , mutta on huomioitava, että tämä ei ole aina mahdollista ja näissä tapauksissa emme voi tarjota hyvitystä tai rahanpalautusta.

- Valitettavasti emme voi tarjota retkeä pyörätuolinkäyttäjille tai muille asiakkaille, jotka tarvitsevat erityisavustusta. Emme voi myöskään kuljettaa lastenrattaita tai lastenvaunuja ryhmäretkillämme.

Lippukategoriat

Aikuiset (19+)
Lapset (6-18)
Sylilapset (0-5): ilmainen

Varaa nyt

Erinomainen: 5.0 – 2 Arvostelut

Varaa
Alkaen 105,60 €

to, 13 kes 2024

Peruutettavat liput Peruutettavat liput
Liput peruttavissa 48 tuntia ennen esitysajankohtaa. Lipun hinnasta saatetaan periä 20 % peruutusmaksu.

Välitön vahvistus

Tulostettava lippu

Kesto: 4 tunti 30 minuuttia

Mitä sisältyy hintaan?

- Jonot ohittava sisäänpääsy Vatikaaniin

- Sisäänpääsy Sikstuksen kappeliin ja Pietarinkirkkoon

- Pääsy Bramanten portaikkoon, etruskien museoon ja Pinacotecan galleriaan

- Opastettu kierros

Lähtöajat

Saapumisohjeet

Vatikaani & Sikstuksen kappeli: kohokohdat opastettuna - 4,5h

Osoite
The corner of Viale Vaticano and Via Tunisi 00192 Roma Italy

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!