Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Vatikaani & Sikstuksen kappeli: perjantai-illan opastettu kierros

4.5 (4)

Koe ainutlaatuinen elämys Roomassa ja tutustu Vatikaanin museoihin sekä Sikstuksen kappeliin yöaikaan! Pääset vierailemaan oppaasi johdolla eri gallerioissa sekä tietysti Rafaelin huoneissa. Vältät yökierroksella päiväsajan tungoksen sekä hellesään!

Kohokohdat

- Vieraile Vatikaanin museoissa virallisten aukioloaikojen jälkeen

- Vältä ihmisjoukot ja päiväsajan paahtava kuumuus

- Näe Sikstuksen kappelin upea katto

- Vieraile Rafaelin huoneissa

- Lainaa kuulokkeet kuullaksesi oppaasi paremmin

Mitä odottaa?

Tutustu Vatikaanin museoihin sulkemisajan jälkeen
Vatikaanin museot ovat avoinna tiettyinä iltoina virallisten aukioloaikojen jälkeen. Jos onnistut nappaamaan paikan kierrokselle, sinulla on käynyt tuuri!

Jos olet koskaan käynyt Vatikaanin museoissa kesäaamuna, ovat pitkät ja stressaavat jonot sekä ylikuumentuneet huoneet sinulle tuttu ilmiö. Öisin vierailu säästää sinut näiltä vaivoilta samalla kun näet kaikki museon kohokohdat.

Asiantunteva englanninkielinen opas johdattaa sinut taiteen, taiteilijoiden historian sekä tarinoiden jäljille samalla kun tutustut Vatikaanin museoihin. Tulet varmasti arvostamaan yksityiskohtaisia teoksia seinävaategalleriassa sekä upeita kattomaalauksia kynttelikkögalleriassa. Pääset myös tutustumaan kuuluisiin Rafaelin, jotka eivät jätä ketään kylmiksi.

Lopuksi koet Vatikaanimuseon kohokohdan, Sikstuksen kappelin. Harva ihmisillä on mahdollisuus seistä Michelangelon tärkeimmän luomuksen alla tähän aikaan illasta! Hauska fakta: kappelin katolla on yhdeksän keskuspaneelia, joista ensimmäinen kuvastaa valon erottamista pimeydestä!

Miten toimin?

Saat pian varauksen vahvistuttua sähköpostiisi e-lipun. Tulosta lippu ja tuo se mukanasi.

Mistä kierros alkaa?

Kierros alkaa Vatikaanin museoiden sisäänkäynnin tien toisella puolella sijaitsevilta leveiltä portailta. Portaat sijaitsevat Caffé Vaticanon sekä Hotel Alimansi Vaticanon välissä, Viale Vaticanon ja Via Tunisin kulmassa.

Saavuthan paikalle 15 minuuttia ennen kierroksen alkua.

Minne kierros päättyy?

Kierros päättyy Vatikaanin museoille.

Kuinka kauan kierros kestää?

Kierros kestää 2,5 tuntia.

Onko kohteisiin pukukoodia?

Kyllä, sisäänpääsy uskonnollisiin kohteisiin vaatii tiukan pukukoodin. Nilkat ja olkapäät tulee olla peitettyinä sekä naisilla että miehillä. City Wonders ja Ticmate eivät ole vastuussa, jos sisäänpääsy evätään sopimattoman pukeutumisen vuoksi.

Onko lapsille lippuja?

Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 6–18 -vuotiaille. Alle 6-vuotiaat osallistuvat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Tärkeää tietoa

- Joissain tapahtumapaikoissa voidaan toteuttaa lisätoimenpiteitä korkean maailmanlaajuisen turvallisuusvarauksen vuoksi. Seurauksena voi olla, että pakollisten turvatarkastuksien suorittaminen viivästyttää kierroksen alkua. Lisätoimenpiteet voivat myös rajoittaa sisällä sallittavien laukkujen kokoa. Häiriöiden tai mahdollisesti pääsyn eväämisen välttämiseksi suosittelemme, että vältät suurten laukkujen, kassien tai reppujen tuomista kierrokselle. Vatikaani sallii vain hyvin pienet laukut ja kieltää erityisesti suuret laukut, jalustat, sateenvarjot ja reput.

- Voit käyttää ilmaista matkatavarasäilytysaluetta, mutta se voi johtaa siihen, että joudut poistumaan kiertueelta aikaisin noutaaksesi tavarasi sisäänkäynniltä.

Varaa
Alkaen 82,70 €

to, 13 kes 2024

Peruutettavat liput Peruutettavat liput
Liput peruttavissa 48 tuntia ennen esitysajankohtaa. Lipun hinnasta saatetaan periä 20 % peruutusmaksu.

Välitön vahvistus

Tulostettava lippu

Live-opastus

Kesto: 2 tunti 30 minuuttia

Mitä sisältyy hintaan?

- Vierailu Vatikaanin museoissa virallisten sulkemisaikojen jälkeen

- Kuulokkeet

Lähtöajat

Saapumisohjeet

Vatikaani & Sikstuksen kappeli: perjantai-illan opastettu kierros

Osoite
The corner of Viale Vaticano and Via Tunisi 00192 Roma RM Italy

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!