Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

2-in-1 Colosseumin ja Vatikaanin opastetut kierrokset

4.8 (4)
Alkaen 96,00 €

Koe Rooman parhaat palat kierroksella, joka ei ohita mitään⁠ - paitsi pitkät jonot ja korkeat hinnat! Colosseumin (sis. gladiaattoreiden portin) ja Forum Romanumin lisäksi kierrätte myös Vatikaanissa, missä näette Sikstuksen kappelin, Pietarinkirkon ja Michelangelon kupolin. Tämä kierros antaa sinulle aimo annoksen tietoa arkeologiasta ja taidehistoriasta.

Kohokohdat

- Ohita jonot Colosseumiin ja Vatikaaniin

- Hyödynnä tuplakierroksen lyömätön hinta

- Nauti kierroksesta pienessä ryhmässä, jota johtaa englantia puhuva asiantuntija

- Näe Gladiaattoreiden portti ja Colosseumin areenan lattia

- Vieraile Sikstuksen kappelissa, Pietarinkirkossa ja Michelangelon kupolissa Vatikaanissa

Mitä odottaa?

Tämä kattava 4,5 tunnin kierros antaa sinulle mahdollisuuden sukeltaa syvälle Rooman historiaan ja kulttuuriin. Jonot ohittavat sisäänpääsyt Colosseumiin ja Vatikaaniin takaavat, että voit viettää aikaa tutkimalla näitä kohteita sen sijaan, että seisoisit jonoissa helteessä. Kierroksen loppuun mennessä olet käynyt muinais-Rooman raunioiden parhaimmissa osissa, nähnyt maailman suurimman taidekokoelman ja saanut runsaasti uutta tietoa.

Oppaat, jotka johtavat sinua, ovat taidehistorian ja arkeologian asiantuntijoita. He tietävät luotettavat reitit ruuhkaisten alueiden läpi ja johtavat sinut saumattomasti pisteestä A pisteeseen B. Retkiryhmät pidetään pieninä, jotta et koskaan löytäisi itsesi seisomasta väkijoukon takaosassa tai kärsimästä vaikeuksista kuulla oppaan puhetta.

Tämän kierroksen ensimmäinen osa vie sinut ikoniselle Colosseumille, Forum Romanumille ja Trajanuksen pylväälle. Colosseumissa ryhmäsi tulee sisään Gladiaattoreiden portin kautta, joka tietyille matkanjärjestäjille varattu sivuportti⁠. Kaksi tuhatta vuotta sitten miehet saapuivat Colosseumiin valmistautuen julmaan taisteluun: joko tapoit tai tulit tapetuksi. Nykyään areenan lattia tarjoaa upeat näkymät sekä maanalaisiin kammioihin että korkeimpiin istuinriveihin (lattia ulottuu vain osittain rakennuksen poikki).

Kierroksen toinen osa alkaa sen jälkeen, kun sinulla on ollut aikaa kierrellä ja ruokailla itseksesi. Liityt uudelleen ryhmäsi seuraan ilmastoidussa asiakaspalvelukeskuksessa, jossa sinulla on mahdollisuus ottaa gladiaattori-selfieitä heidän rekvisiittaa ja kuvataustaansa käyttämällä.

Ryhmäsi ohittaa sitten jonot Vatikaaniin, josta löytyy maailman suurin taidekokoelma. Monille Sikstuksen kappeli on Vatikaanin ehdoton kohokohta. Michelangelon upea katto on kuitenkin yksi monista Vatikaanin kaupunkiin sisällytetyistä mestariteoksista. Näet myös Peruginon, Giotton, Raphaelin ja monta muuta teosta.

Toisen osan lopussa voit vapaasti ohittaa jonot Pietarinkirkkoon, jossa näet Michelangelon Pietan ja kupolin, Berninin Baldacchinon sekä lukuisat muut freskot ja mosaiikit.

Miten toimin?

Miten saan lippuni?

Saat e-lipun sähköpostitse pian varauksen jälkeen. Tulosta lippu mukaasi tai näytä se puhelimestasi.

Mistä kierros alkaa?

Kierros alkaa osoitteesta Foro Traiano 89 (lähellä Trajanuksen pylvästä).

Tärkeää tietoa

- Turvallisuussyistä reppuja, suuria käsilaukkuja ja muita matkalaukkuja ei saa tuoda Colosseumille tai Forum romanumille.

- Vatikaanissa on tiukka pukukoodi. Kaikilla on oltava hartiat ja polvet peitetty.

- Epätasaisen maaston vuoksi tätä kiertomatkaa ei suositella pyörätuoleja käyttäville tai liikuntarajoitteisille vieraille.

Lippukategoriat

Aikuinen (18+)
Lapsi (6-17)
Sylilapsi (0-5): ilmainen

Aukioloajat

Kierros alkaa klo 10.45.

Mitä ei sisälly hintaan?

- Tipit

- Nouto hotellilta/kyyti hotellille

- Ruoka ja juoma

Varaa

su, 29 mar 2020

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Säästä aikaa – ohita jonot

Live-opastus

Kesto: 4 tunti 30 minuuttia

Mitä sisältyy hintaan?

- Jonot ohittavat liput Colosseumille ja Vatikaaniin

- Opastettu kierros Colosseumilla ja Forum Romanumilla

- Opastettu Vatikaanin kierros

- Sisäänpääsy Sikstuksen kappeliin ja Pietarinkirkkoon

- Sisäänpääsy Michelangelon kupoliin

Lähtöajat

Saapumisohjeet

Rooman ja Vatikaanin parhaat palat

Osoite
Foro Traiano 89, Rome 00187, Italy

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!