Etsi lippuja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

VIP-päiväretki Caprille

Alkaen € 256.5

Tule mukaamme ainutlaatuiselle Roomasta starttaavalle VIP-retkelle Caprille. Vieraile Caprin saarella, kiertele Carthusian parfyymitehtaassa, siemaile limoncelloa ja tutustua kuuluisaan Grotta Azzurraan (vapaaehtoinen).

Kohokohdat:
- Nauti Roomasta käsin tehtävästä kokopäiväretkestä Caprille
- Rentoudu Napolin satamaan suuntaavassa bussissa
- Nauti pikaveneen kyydistä matkalla Caprin saarelle
- Tutustu Caprin ja Anacaprin kyliin
- Vieraile kuuluisassa Grotta Azzurrassa eli Sinisessä luolassa (valinnainen, ei sisälly retken hintaan)
- Herättele aistejasi Carthusian parfyymitehtaassa
- Siemaile caprilaista limoncelloa
- Nauti maksimissaan 25 hengen pienryhmän tunnelmasta

Vieraile Caprin saarella
Tällä VIP-retkellä ei tarvitse huolehtia suurista ihmismassoista, jonoista ja julkisen liikenteen odotusajoista, sillä matkaa taitetaan yksityisbussilla. Huolehdimme kaikesta!

Retki alkaa Rooman keskustasta, jossa tavataan opas. Bussi kuljettaa Napolin satamaan ja matkalla pidetään pieni aamiaistauko. Napolin satamasta matka jatkuu yhden tunnin ajan pikaveneellä suoraan Caprin saarelle.

Saarelle saavuttua tavataan paikallinen opas, joka opastaa retkelle osallistujia Caprilla ja Anacaprilla. Ammattitaitoiset oppaat johdattavat saaren hienoimpiin ja aidoimpiin osiin ja sen historiaan.

Paikallisen oppaan avulla kokemuksesta tulee ainutlaatuinen ja sellainen, mitä ei ole saatavilla muilla retkillä. Rentoudu samalla kun siemailet kuuluisaa Caprin limoncelloa. Herättele aistejasi upeassa Carthusian parfymeriassa, jossa kaikki tehdään aidoista paikallisista luonnontuotteista ja kuuntele kuinka tämä hajustetehdas tuotti ensimmäisen parfyyminsä vuonna 1380.

Seuraavaksi on mahdollista tutustua saareen omatoimisesti. Kävele kaupungin kapeilla kujilla tai shoppaile käsitöitä ja artesaanituotteita pikkuputiikeissa. Tai ehkä haluat hemmotella makuhermojasi antipastoilla joissakin useista paikallisista bistroista.

Retken aikana on myös mahdollista vierailla Grotta Azzurran sinisessä luolassa, joka on innoittanut lukemattomia kirjoja, maalauksia, elokuvia ja runoja. Opas hoitaa kaikki käytännön järjestelyt ja toimii oppaana tässä kerran elämässä -kokemuksessa. Opas kertoo luolasta ja sen mielenkiintoisesta historiasta ennen kuin osallistujat pääsevät nauttimaan tästä Caprin kuuluisimmasta nähtävyydestä. 

Grotta Azzurran jälkeen liitytään takaisin muun ryhmän seuraan.

Takaisin satamaan ja sitä kautta Napoliin palataan myöhään iltapäivällä. Bussi kuljettaa osallistujat takaisin Roomaan.

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan retkelle.

Mistä retki alkaa?
Retki alkaa Piazza del Popolon keskustasta, läheltä suurta suihkulähdettä, jossa on leijonia ja obeliski. Olethan paikalla minuuttia ennen retken alkua.

Mihin retki päättyy?
Retki päättyy Viale Washingtoniin, lähelle Piazza del Popoloa.

Kuinka kauan retki kestää?
Retken kesto on 14 tuntia.

Millä kielillä retkeä järjestetään?
Retkeä järjestetään englanniksi.

Onko saatavilla lasten lippuja?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 2-14 -vuotiaille. Alle 2-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Tärkeää tietoa:
- Huomioithan, että venematkaan Caprille saattaa ajoittain vaikuttaa erilaiset sää- ja meriolosuhteet. Jos tulet herkästi merisairaaksi, ota tämä huomioon jo ennen matkaa.
- Osassa kohteista ei ole tarjolla varjopaikkoja ja nämä kohteet voivat olla kuumia. Suosittelemme ottamaan mukaan hatun, aurinkovoidetta ja vesipullon kuumalla säällä.
- Huomioithan, että retki Grotta Azzurralle on saatavilla 30 euron hintaan. Retki maksetaan paikan päällä ja sen voi maksaa ainoastaan käteisellä.
- Pääsy Grotta Azzurralle riippuu aina vallitsevista sääolosuhteista. Huomioithan, että jos haluat käydä Grotta Azzurralla, menetät osan Caprin tai Anacaprin retkestä.

Aukioloajat

Retkeä järjestetään maanantaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin klo 7.30.

Varaa

kes, 12 jou 2018

Vahvistus välittömästi

Tulostettava lippu

Live-opastus

Kesto: 14 tuntia

Aukioloajat

Retkeä järjestetään maanantaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin klo 7.30.

Saapumisohjeet

VIP-päiväretki Caprille