Etsi lippuja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Vatikaanin museot, Sikstuksen kappeli ja Pietarinkirkko

4.5 (70)
Alkaen € 71.1

Tämä erittäin suosittu kiertokäynti kattaa suurimman osan kuuluisasta Vatikaanista, Vatikaanin museoista, Sikstuksen kappelin, Vatakombit (maanalaiset entisten paavien haudat) sekä Pietarinkirkon. Varaa liput etukäteen niin varmistat paikkasi tälle suositulle retkelle!

Kohokohdat

- Nauti kolmen tunnin kiertoajelusta Vatikaanissa
- Näe maailmankuulut Vatikaanin museot
- Näe Sikstuksen kappelin kauneus
- Näe maanalaiset varhaisten paavien haudat, vatakombit
- Ihaile Pietarinkirkkoa

Mitä odottaa?

Koe Rooman kohokohdat
Tutustut osaan eittämättä maailman tärkeimmistä taidekokoelmista, mukaan lukien Rafaelin huoneet, Sikstuksen kappeli ja Belvederen aukio.

Englantia puhuva opas tarjoaa sinulle täydelliset taustatiedot näkemästäsi, erityisesti Sikstuksen kappelista ja kuuluisasta maalarista nimeltään Michelangelo. Vatikaanin oppaamme ovat erityisen pidettyjä ja asiakkaamme kehuvat niitä vuolaasti.

Sikstuksen kappelista lähtiessäsi sinut opastetaan maan alle “vatakombeihin", joka on yksi Vatikaanin harvinaisuuksista, siellä sijaitsevat entisten paavien hautapaikat.

Suuntaamme sitten Pietarinkirkkoa kohti. Se on maailman suurin basilikakirkko, joka on rakennettu oletettujen Pyhän Pietarin jäämistöjen päälle. Retken aikana voi ihailla maasta käsin kupolia, mutta sisäänpääsyä kupoliin retki ei sisällä (ne voi ostaa erikseen).

Kiertokäynti päättyy mahtavan Pietarinkirkon ulkopuolelle, jossa kuulemme Vatikaanin valtion historiasta, sveitsiläisestä henkivartijakaartista ja siitä miten Pyhän Pietarin aukio suunniteltiin.

Retki on englanninkielinen.

Miten toimin?

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-liput, jotka tulostetaan ja otetaan mukaan retkelle.

Mistä retki alkaa?
Retki alkaa When in Rome Toursin toimistolta. Osoite on merkitty e-lippuun. Olethan paikalla 30 minuuttia ennen retken alkua.

Mihin kierros päättyy?
Retki päättyy Pietarinkirkon ulkopuolelle.

Kuinka kauan retki kestää?
Retken kesto on noin 3 tuntia.

Onko retkelle pukukoodia?
Kyllä, Vatikaanissa on tiukka pukukoodi. Olkapäät ja polvet tulee olla aina peitettynä sekä naisilla että miehillä. Sandaalit sallitaan.

Tärkeää tietoa

  • Vältät kaikki yleiset jonot, jotka voivat olla ERITTÄIN pitkiä, jopa useita tunteja. Kuitenkin tiettyinä päivinä kuten lomamaanantaipäivinä, viikonloppuina sekä kirkkopyhinä saattaa olla jonoja. Tätä ei voi välttää, mutta joka tapauksessa jonot ovat paljon lyhemmät kuin yleisissä jonoissa.
  • Peruutuksia voi tulla hyvinkin lyhyellä varoitusajalla. Näin käydessä otamme heti yhteyttä sopiaksemme uudesta retkipäivästä tai täydestä korvauksesta.
  • Turvallisuussyistä mukaan ei tulisi ottaa suuria laukkuja tai matkalaukkuja.
  • Tämä retki tehdään kävellen, sillä Vatikaanissa ei saa ajaa autolla. Laita jalkaan mukavat kengät.

Lippukategoriat

Onko saatavilla lasten lippuja?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 5-17 vuotiaille. Alle 5-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Aukioloajat

- Huhtikuusta lokakuuhun klo 08.45, 11.00 ja 13.00. - Marraskuusta maaliskuuhun klo 11.00. - Saavu 30 min. ennen kierroksen alkua. - Suljettu keskiviikko & sunnuntaisin ja kirkollisina juhlapyhinä.

Erinomainen: 4.5

Hieno jab

Jari, Siuntio lau, 17 maa 2018

Varaa

tor, 13 jou 2018

Suosituimpia tuotteitamme

Vahvistus välittömästi

Tulostettava lippu

Säästä aikaa – ohita jonot

Audio-opastus

Live-opastus

Kesto: 3 tuntia

Aukioloajat

- Huhtikuusta lokakuuhun klo 08.45, 11.00 ja 13.00. - Marraskuusta maaliskuuhun klo 11.00. - Saavu 30 min. ennen kierroksen alkua. - Suljettu keskiviikko & sunnuntaisin ja kirkollisina juhlapyhinä.

Saapumisohjeet

Vatikaanin museot, Sikstuksen kappeli ja Pietarinkirkko

When In Rome Tours Via Sebastiano Veniero 21 000192 Roma, Italy