Ticmate
Lippuja kansainvälisiin tapahtumiin
Yli 130 maassa ja 6 mantereella

Lisätietoja sivustosta roomaliput.fi

roomaliput.fi on ruotsalaisomisteinen yritys, jolla on toimistoja Ruotsissa, Kööpenhaminassa, Barcelonassa ja call center Lontoossa. roomaliput.fi:n visio on auttaa kaikkia, jotka ovat kiinnostuneita saamaan tietoja ja lippuja nähtävyyksiin, tapahtumiin, nähtävyyksien katseluun ja päivällisjärjestelyihin Roomassa nopealla, varmalla ja älykkäällä tavalla. Meidän paikallisten sopimustemme ja yhteyksiemme ansiosta voimme aina tarjota sopusuhtaisia hintoja, myös tapahtumiin, jotka saattaisivat olla loppuunmyytyjä paikallisesti Roomassa. Koska olet asiakkaamme, takaamme sen, että voit tilata lippusi turvallisesti varmassa ympäristössä, ja me teemme kaikkein parhaimpamme tehdäksemme oleskelustasi Roomassa juuri niin mielikuvituksellisen kuin haaveilit.

Yritystä ohjaa intohimo ja kiinnostus

roomaliput.fi-yrityksen taustamies Marcus Moeschlin on intohimoinen musikaalien, konserttien ja muiden tapahtumien seuraaja. Jo 18-vuotiaana hän järjesti matkoja rock-konsertteihin Ruotsissa. Marcusin tavoitteena on aina ollut tarjota ihmisille hyviä tapahtumia ja kansainvälisiä kokemuksia edulliseen hintaan. Tämä kävi ilmi erityisesti hänen ollessaan Ruotsin Box Officen omistaja. Marcus on myös yksi tapahtuma-alan digipioneereja, sillä jo vuonna 1990 hän oli mukana luomassa ainutlaatuista Global Tickets -verkostoa, jossa 22 maata osti ja myi kansainvälisiä tapahtumalippuja sähköisesti keskenään. Tuohon aikaan kilpailijat käyttivät vielä faksia, teleksiä ja puhelinta. Verkosto sai vuonna 1992 englantilaisen Queen's Award -palkinnon parhaasta vienti-ideasta.

Tanskan toimistossa Kööpenhaminassa työskentelee Kim Harbers. Kim jakaa Marcuksen intohimon kaikenlaisia tapahtumia kohtaan, mutta erityisen kiinnostunut hän on musikaaleista ja urheilusta. Kimin ura kansainvälisten tapahtumien lipunmyynnin parissa alkoi vuonna 1996, kun hänet palkattiin ARTE Udlandiin, yhteen Global Tickets -verkostoon kuuluneeseen yritykseen. Kim työskenteli usean vuoden ajan Tanskan maajohtajana ja Pohjoismaiden päällikkönä. Kuten huomaat, roomaliput.fi-sivuston taustalta löytyy monen vuoden kokemus. Toimipisteet Ruotsissa ja Tanskassa ja contact center Suomessa tekevät yrityksestä paikallisen – kansainvälisiä verkostoja ja kunnianhimoja unohtamatta.

roomaliput.fi-yrityksen omistaja on Ticmate

Marcus Moeschlinin pääyritys Ticmate on ollut olemassa vasta vuodesta 2006 lähtien, mutta todellisella menestyksellä joka vuosi alusta lähtien. Ticmaten visio on olla johtava toimija Euroopassa kaikenlaisten kansainvälisten tapahtumien ja kaikenlaisen tapahtumamatkustamisen lipunmyynnissä. Osana tätä strategiaa Ticmate lanseerasi ensimmäisen musikaalisivustonsa; LondonMusikaler.se. Tänään voit löytää LondonMusikaler.se:n kymmenellä eri kielellä useammassa kuin kymmenessä maassa, mukaan lukien lontoonmusikaalit.fi, LontoonMusikaalit.fi in Suomi. roomaliput.fi:n visio on se, että sen tulisi olla saatavilla useammalla kuin 15 kielellä, ja saada paikallisia asiakkaita useammassa kuin 40 maassa. 2009-2011 Ticmate lanseerasi myös sivustot, joilla oli jalkapallolippujen myyntiä Isossa-Britanniassa ja Espanjassa, mukaan lukien. lontoonjalkapallo.fi, barcelonajalkapallo.fi ja madridjalkapallo.fi ja hyvin suositut sivustot pariisiliput.fi, lontoonliput.fi lontoonliput.fi ja newyorkliput.fi myyvät lippuja nähtävyyksiin, nähtävyyksien katseluun, tapahtumiin ja kuljetukseen Pariisissa, Lontoossa ja New Yorkista. Suomen uusi Formula1 liput sivusto formula1liput.fi
Hallituksesta löydät, VD Marcus Moeschlin rinnalla Ole Oftedal, ja Jan Friedman. Sekä Oftedalilla että Friedmanilla on vuosien kokemus sekä yrityksen johtamisesta että monista hallituksista kaupan, matkustamisen ja tiedotusvälineiden piirissä.