Galleria Borghese: Ohita jonot -lippu

Galleria Borghese: Ohita jonot -lippu

Hinta/henkilö alkaen € 31.70

Kiirehdi ja hanki ajastettu pääsylippusi Galleria Borgheseen. Lippuja ei yleensä ole enää saatavilla paikanpäällä - ne itseasiassa myydään usein loppuun jo jopa kuukautta aikaisemmin.

Kohokohdat:
- Hanki suositut ajastetut sisäänpääsyliput
- Ohita jonot Galleria Borgheseen
- Vietä upea päivä unohtumattomien taide-elämysten parissa

Ohita jonot Gallria Borgheseen
Rikkaan Borghesen aatelisperheen taidekokoelma kasvoi nopeasti liian suureksi yhteen kotiin. Se siirrettiin Galleria Borgheseen, erilliseen rakennukseen tunnetussa Villa Borghese -puistossa. Vuonna 1901 kokoelma siirtyi Italian hallituksen omistukseen, ja tästä lähtien turistit ympäri maailman ovat tulleet ihastelemaan tätä kaunista museota. Ajastetut pääsyliput ovat hyvin haluttuja, joten varaa omasi ennen kuin on liian myöhäistä!

Tämä pieni museo ottelee ihan omassa sarjassaan, kiitos sen yltäkylläisen miljöön (pinkit marmoriseinät, frescoilla koristellut katot jne.) ja lukuisten taiteen mestariteosten. Kaiken lisäksi museota käy kiittäminen ajastettujen sisäänpääsylippujen käytännön takia, sillä sisällä ei ole koskaan liian kova tungos, vaikka se onkin hyvin suosittu.

Museon kohokohtiin lukeutuu Berninin veistos David, joka esittää Raamatun sankaria valmiudessaan, ja The Rape of Proserpina, jonka Bernini veisti ollessaan vain 23-vuotias. Muihin kohokohtiin lukeutuu Caravaggion Boy with Fruit Basket ja Raphaelin erityinen Deposition of Christ ja Lady with a Unicorn.

Miten saan lippuni?
Pian varauksen vahvistamisen jälkeen e-lippu lähetetään suoraan sähköpostiisi. Mobiililiput hyväksytään.

Miten vierailu kannattaa suunitella?
Valitse sinulle sopiva aikaväli, esim. klo 10-12, 12-14 jne. Huomioithan, että saat tarkan kellonajan, joka on tällä valitsemallasi aikavälillä. Tämä on merkittynä selkeästi e-lipussasi.

Olethan paikalla 15 minuuttia ennen varattua aikaväliä.

Mitä sisältyy hintaan? 
Ajastettu sisäänpääsy Galleria Borgheseen.

Mitä lipputyyppejä on saatavilla?
Aikuinen (18+)
Lapsi (0-17)

 

Varaa liput

Valitse päivämäärä
Hae
Galleria Borghese: Ohita jonot -lippu Tietoja

Galleria Borghese: Ohita jonot -lippu
Piazzale Scipione Borghese 5
00197 Rooma

Tietoja

Galleria Borghese: Ohita jonot -lippu
Ti-su klo 8.30-19.30.

Suljettu maanantaisin.

Saapumisohjeet

Saapumisohjeet
Voit mennä bussilla numero 116 ja jäädä pois Galleria Borghesella tai numero 910 (Termini Stationilta) ja jäädä pois Pinciana/Museo Borghesella.

Katso karttaa Katso karttaa

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin