Colosseum & Roman Forum: audio-opastus

Colosseum & Roman Forum: audio-opastus

Hinta/henkilö alkaen € 28.60

Näytä e-lippuasi Colosseumin lipputoimistossa saadaksesi käytännöllisen audio-opastuksen ja ajastetun pääsylipun Colosseumille, 2000 vuotta vanhalle Antiikin Rooman ikonille. Voit tutustua Forum Romanumiin ja Palatinus-kukkulaan myöhemmin saman päivä tai seuraavan päivän aikana; tämä pääsylippu on voimassa kaksi päivää.

Kohokohdat:
- Ohita jonot ajastetulla pääsylipulla Colosseumille
- Tee aikamatka Antiikin Roomaan
- Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää käytännöllisen audio-opastusen avulla
- Tutustu Forum Romanumiin ja Palatinus-kukkulaan tämän jälkeen

Colosseum, Forum Romanum & Palatinus-kukkula
Vietä haluamasi aika tutkien Colosseumia, yhtä Antiikin Rooman tärkeimmistä arkeologisista kohteista. Tämän jälkeen tutustu Forum Romanumiin (joka toimi yhden maailman suurimman valtakunnan koskaan, Rooman, sosiaalisen ja poliittisen elämän keskuksena) ja Palatinus-kukkulaan (missä Romulus perusti "ikuisen kaupungin"). Yhdellä lipulla kolme Rooman upeaa nähtävyyttä.

Tämä three-in-one-lippu on paras tapa heittäytyä menneeseen Rooman mahdin aikaiseen tunnelmaan. Vaihda e-lippusi Colosseumin virallisella lipputoimistolla audio-opastukseen ja printattuun lippuun, johon merkataan vierailun aikaväli. Tämän jälkeen voit mennä Priority-sisäänpääsyn kautta Colosseumille.

Kun olet tutustunut tähän antiikin ajan areenaan, jossa kerran ihminen ja petoeläin kohtasivat ja tappelivat toisen kuolemaan saakka, voit vierailla vielä kahdella ikonisella nähtävyydellä: Forum Romanumilla ja Palatinus-kukkulalla joko heti perään tai seuraavana päivänä.

Miten saan lippuni?
Pian ostotapahtuman jälkeen e-lippu lähetetään sähköpostiisi. Mobiililiput hyväksytään.

Miten kaikki toimii?
Näytä e-lippusi Colosseumin virallisella lipputoimistolla, jossa saat sitä vastaan tarpeellisen audio-opastuksen ja ajastetun päälipun Colosseumille.

Kuinka kauan lippuni on voimassa?
Lippusi Colosseumille on voimassa valitsemanasi päivänä. Lippusi Forum Romanumille ja Palatinus-kukkulalle voit käyttää samana tai seuraavana päivänä.

Mitä sisältyy hintaan?
- Priority-sisäänkäynti Colosseumiin
- Sisäänpääsy Forum Romanumiin ja Palatinus-kukkulalle
- Audio-opastus Colosseumille
- Netistä ladattava Colosseumin kartta

Mitä ei sisälly hintaan? 
- Audio-opastus Forum Romanumille ja Palatinus-kukkulalle
- Sisäänpääsy Colosseumin 4. ja 5. kerrokseen

Mitä lippukategorioita on saatavilla?
Aikuinen (18+)
Lapsi (4-17)
Sylilapsi (0-3): ilmainen sisäänpääsy

Tärkeää tietoa:
- Colosseumilla voi olla max. 3000 ihmistä samaan aikaan. Tämä tarkoittaa, että saatat joutua odottamaan jonkun verran, vaikka olisitkin varannut aikavälin vierailullesi.

 

Erittäin hyvä 4.0

4.0 1 customer reviews
Ekskursio: Colosseum & Roman Forum & Palantinus-kukkula 23.4.19

Ostimme Ohita jonot -liput sisältäen audio-opastuksen Colosseumille. Colosseumilla oli järjetön määrä ihmisiä, heikot opasteet lipputoimistolle ja paljon kaikenlaisia kaupustelijoita sekä tietysti opastettujen kierrosten tyrkyttäjiä. Löysimme oikean lippukassoille johtavan jonon, jossa jouduimme jonottamaan ehkä n. tunnin verran. Lippukassalta saimme ajan, jolloin meidän tulee olla Colosseumin ohita jonot -sisäänkäynnillä. Oli pienoinen pettymys, että meille määrätty aika oli vasta parin tunnin päästä. Ei kuitenkaan hätää, koska pystyimme odotellessa käymään Foro Romanolla ja Palantinus-kukkulalla. Pari tuntia riitti siihen oikein mainiosti. Siirryttyämme Colosseumille saimme audio-ohjausvehkeet, joiden antama tieto syvensi kokemusta. Kaikki meni nappiin. Henkilökohtaisesti tykkäsin enemmän Roman Forum & Palantinus-kukkulan kierroksesta, koska Colosseum kaikessa mahtavuudessaan tarjosi melko vähän nähtävää ja vierailijoita oli niin paljon, että kaikki väylät oli tukossa ja kuvien ottaminenkin oli hieman vaikeaa. Liput tarjosivat kuitenkin kaiken sen, mitä osasimme odottaa. Suurin yllätys oli se, ettei lippukassalta voinut kävellä suoran Colosseumille, vaan Ohita jonot -lipuille määrätään sisäänpääsyaika. En tiedä onko tilanne sama, jos on varhain aamulla liikkeellä.

Teemu
PER, 26 HUH 2019
4.0

Varaa liput

Valitse päivämäärä
Hae
Colosseum & Roman Forum: audio-opastus Tietoja

Colosseum & Roman Forum: audio-opastus
Mene 'Cassa nro 4 tai 5:lle' (jotka on tarkoitettu etukäteen varauksen tehneille vierailijoille), jotka sijaitsevat Colosseum-aukiolla, vastapäätä yksityishenkilöiden sisäänpääsyporttia Colosseumille.
Colosseum 1
Piazza del Colosseo
00184 Rooma

Tietoja

Colosseum & Roman Forum: audio-opastus
Päivittäin klo 8.30 - 16.30.

Saapumisohjeet

Saapumisohjeet
Lähin metroasema on Colosseo.

Katso karttaa Katso karttaa

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin