Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Colosseum & Forum Romanum: kohokohdat 3 tunnissa

4.8 (37)

Ohita pitkät jonot ja koe kolme Antiikin Rooman merkittävintä kohdetta tällä puolikkaan päivän mittaisella opastetulla kierroksella. Vierailet kierroksen aikana Colosseumilla, Forum Romanumilla sekä Palatinus-kukkulalla. Asiantunteva oppaasi herättää henkiin Antiikin Rooman huikeat tarina ja pitää huolen siitä, että saat kierroksesta irti mahdollisimman paljon - kuluttamatta aikaa jonoissa!

Kohokohdat

- Ohita jonot Colosseumille, Forum Romanumille ja Palatinus-kukkulalle
- Kuule kiehtovia tarinoita Antiikin Roomasta asiantuntevan oppaasi kertomana
- Näe merkittävimmät kohteet vain kolmessa tunnissa
- Nauti kierroksesta pienessä ryhmässä (max. henkilöä)

Mitä odottaa?

Lähde aikamatkalle Antiikin Roomaan
Vieraile Rooman ikonisimmalla nähtävyydellä, Colosseumilla, englantia puhuvan ammattioppaan johdolla. Hän johdattaa sinut tämän amfiteatterin verisen historian läpi täynnä gladiaattoreita, meritaisteluita ja teloituksia.

Colosseumin vierailuun on varattu yli tunti, ja voit tutustua sen kahteen tasoon. Pääset kuvittelemaan, miltä Colosseum aikoinaan näytti, kun katsomot olivat täynnä, yleisö mylvi ja gladiaattorin kohtalo oli hallitsijan hyppysissä. Kierros vie myös Forum Romanumille, jossa pääset kulkemaan pitkin “Via Sacraa” tai “Pyhää tietä”, Forum Romanumin pääkatua. Täällä järjestettiin aikoinaan festivaaleja ja Rooman armeijan voitonjuhlia.

Colosseumin ja Forum Romanumin jälkeen vieraillaan Palatinumilla, eli Palatinus-kukkulalla, joka on kuuluisin Rooman seitsemästä kukkulasta. Täällä pääset ihailemaan näkymiä yli Forum Romanumin ja Neron Circus Maximuksen, jossa pidettiin aikoinaan vaunujen kilpa-ajoja. 

Rooman keskeisimmillä turistikohteilla käy usein kova kuhina. Saat enemmän irti vierailustasi ohittamalla jonot sisälle. Saat myöss käyttöösi tarvittaessa kuulokkeet, joiden avulla kuulet aina oppaasi selostuksen.

Miten toimin?

Miten saan lippuni?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat e-lipun sähköpostiisi. Sinun tarvitsee vain printata lippu ja tuoda se mukanasi kierrokselle.

Mistä kierros alkaa?
Kierros alkaa paikasta Largo Gaetana Agnesi, metrolinja B:n eli sinisen linjan pysäkin "Colosseo" 2. kerroksen yläpuolelta. Opaskoordinaattori odottaa sinua täällä sininen City Wonders -pikeepaita tai -takki päällään, jotta tunnistaisit hänet helposti.

Olethan paikalla 15 minuuttia ennen kierroksen alkua. 

Mihin kierros loppuu?
Kierros loppuu Palatinus-kukkulalle. 

Kuinka kauan kierros kestää?
Kierros kestää 3 tuntia. 

Tärkeää tietoa

- Italian nähtävyydet ovat maailman suosituimpia turistikohteita. Huomioithan, että mahdollisimman sujuvan kierroksen suunnittelusta ja jonojen ohittamisesta huolimatta osa paikoista voi olla hyvin ruuhkaisia normaaleina aikoina.

- Osa tämän kierroksen paikoista tai niiden osista saattaa olla suljettu ilman varoitusta. Mikäli näin käy, tarjoamme asiakkaille laajennetun kierroksen, jotta voimme pitää kierroksen luvatun kokonaiskeston samana.

Lippukategoriat

Aikuinen (15+)
Lapsi (4-14)
Sylilapsi (0-3)

Varaa
Alkaen 54,20 €

ma, 17 kes 2024

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Live-opastus

Kesto: 3 tunti

Mitä sisältyy hintaan?

- Sisäänpääsy jonojen ohi Colosseumille, Forum Romanumille ja Palatinus-kukkulalle
- Asiantunteva englanninkielinen opas

Lähtöajat

Saapumisohjeet

Colosseum & Forum Romanum: kohokohdat 3 tunnissa

Osoite
Largo Gaetana Agnesi, 00184 Roma, Italy

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!